INGYENES Sport Hirdetés Feladása

Sport Hirdetés feladása díjmentes!

Kattintson a "Hirdetés feladása" gombra.

Hirdetés feladásakor válassza ki a kategóriákat és töltse ki a kötelező mezőket. 10 db fénykép tölthető fel (max. 1 MB / kép).

Ismertesse tevékenységét, szolgáltatását (Hirdetés ár megadása nélkül), és konkrét termékeit, szolgáltatásait (Hirdetés ár megadásával).

Adja meg email címét és adjon meg egy jelszót Profiljához.

Az email címére érkező levél tartalmazza a Profiljához tartozó aktiváló linket. (Lehet, hogy a SPAM-ek között van.) Ezután bármennyi ingyenes hirdetést feladhat, aktiváló email nélkül, és be tud lépni Profiljába a "Belépés" gombra kattintva.

"Profilom" menüpontban beállíthatja adatait, kiemelheti, szerkesztheti, törölheti hirdetéseit.

SPORT OKTATÁS, EDZÉS, TÁBOR, SPORT ESEMÉNYEK kategóriában cég, szervezet, egyesület, sport klub stb. megbízásából tölthet fel hirdetést.

Hirdetése 90 napig aktív. Meghosszabbítható újabb 90 nappal ("Profilom" menüpont -> szerkesztés-> mentés, változtatás nélkül). SPORTESEMÉNYEK esetén a hirdetés a megadott esemény dátumáig jelenik meg.
 

FONTOS!   Hirdetés címe tartalmazza a legfontosabb információkat. A címre keres a honlap keresője és a Google is.

Az oldal Google keresőre optimalizált. A hirdetés címének első szava az legyen, amire valószínű, hogy rákeresnek a Google keresőben. A cím legyen rövid, és tartalmazza azokat a szavakat, amire meg szeretne jelenni. (A hirdetés leírása minél részletesebb legyen, lehetőség szerint ne másolt tartalom szerepeljen.)

Jobb Google helyezést szeretne weboldalának?
Adja meg weboldala címét a hirdetéshez, amivel értékes hivatkozást, azaz értékes szavazatot kap weboldala a Google-ban az előrehelyezéshez.