GAZO FITNESS SÚLYZÓKÉSZLETEK EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL

Hirdető: Gazo Fitness, Feladás dátuma: 2019.09.23, 10:34, Azonosító: 461
Kategória: Kiegészítők
HirdetőCég, szervezet
RégióSzabolcs-Szatmár-Bereg
Website URL
http://www.gazofitness.hu
Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban , amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgást, hogy ez által egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb egészségesebb életet élhessen. A minőség az apró részletek összessége, ami az adott terméket jól használhatóvá teszi. A Gazo Fitness súlyzókészletek használata biztonságos és kellemes időtöltést nyújt , amellyel nem csak az egészséges állapot, de Fizikai erőlét is fejleszthető.

AZT MONDJÁK, HA VALAKI SZERETI AZT AMIT CSINÁL, AKKOR AZ
MEGLÁTSZIK A VÉGEREDMÉNYEN. MI A GAZO FITNESS-NÉL SZERETJÜK
A MUNKÁNKAT, SZERETJÜK A MOZGÁST, AZ EDZÉST, A FITTSÉGET ÉS HISSZÜK,
HOGY EZ LÁTSZIK A SÚLYTÁRCSÁINK, ÉS TERMÉKEINK MINŐSÉGÉN.

Gazo Fitness KFt fő tevékenysége , kézi súlyzók gyártása, melynek minden egyes eleme 100%-ban Magyarországon készül. Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban, amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgását, hogy ezáltal egy kiegyensúlyozottabb boldogabb egészségesebb életet élhessenek.

Tekintse meg termékeinket, több féle típus és kiszerelés.
www.gazofitness.hu

GLS csomagszállítás már 990 Ft-tól.

-->VISZONTELADÓI PERTNERKAPCSOLAT
Felkeltettük érdeklődést? Online-webshoppal vagy telephelyi üzlettel rendelkezik? Szeretné a Gazo Fitness- Magyar Súlyzó termékeit forgalmazni? Kérje nagykereskedelmi ajánlatunkat. Legyen a Gazo Fitness hivatalos forgalmazója.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Kiegészítők 06305871212 Üzenet küldése a hirdetőnek
Ebben a kategóriában nincs több hirdetés.